Webáruház és lámpaboltok országszerte.
Minőség és szakértelem - már több, mint 20 éve a világítástechnikában.KEDVENCEK (0)
A kedvencek gyűjtőfunkció használata
Nincs felvéve termék a kedvencek közé.


Cégismertető

Lámpaláz-Csoport: olyan boltok és lakberendezők csoportosulása, mely ezt a keresőt használja és fejleszti kölcsönös előnyök alapján, a magas szinvonalú szakmai munka, Ügyfeleink és önmagunk javára.

Ezt a keresőrendszert saját célra fejlesztettük ki, hogy munkatársaink boltjainkban a széles kínálatot áttekinthetően és gyorsan tudják bemutatni vásárlóinknak.
A kereső internetre vitelével célunk, hogy vásárlóink otthon kényelmesen és könnyedén tudják kínálatunkat áttekinteni és kiválasztani az őket érdeklő lámpákat.

                               Lámpaláz-Csoport tagjai:


 
       
  

 

Winkler Villamosság Kft

9200 Mosonmagyaróvár Károly u. 22.
Nyitva tartás  H-P.: 07-17     Sz.: 07-12
Tel.: 96/577-172
 
1990 óta  villamosanyag kereskedelemmel,1994 óta folyamatosan növekvő mértékben lakásvilágítási termékek forgalmazásával foglalkozunk, a térség meghatározó villamosanyag-kereskedőjeként.
A Lámpaláz-Csoport alapítója.


Lámpaláz-Lámpaház Kft

9022 Győr Bajcsy-Zsilinszky u. 34.
Nyitva tartás  H-P.: 9:30-18     Sz.: 9:30-13
Tel.: 96/519-655

2006.november 17-óta Győr belvárosi lámpaboltként működik. Lakásvilágítási termékekkel és fényforrások forgalmazásával foglalkozik.
A Lámpaláz-Csoport alapítója és névadója.


 

 

További átvételi pontjainról bővebb információt itt talál.  

 Fest Krisztina, lakberendező


Kerek 10 évig tevékenykedtem az IKEA áruházak csapatában, mely során erőteljesen formálódott lakberendezési ízlésem és végérvényesen elköteleztem magam ezen a pályán.
"Az év háza 1996" Országos Építészeti pályázaton különdíjat nyert sorházi munkám után 2006-ban kitűnő eredménnyel teljesítettem a Junior Art Lakberendező Iskolát, ezt követően üzleteket, üzletbelsőket majd hotelszobák belső világát terveztem.
Lakberendezőként, építész tervezővel, kivitelező csapattal könnyűszerkezetes és hagyományos technológiával épülő házak, tervezése és lakberendezése mellett vállalom fürdőszobák, konyhák egyedi tervezését, világítástervezését, valamint lakás átalakítások, teljes felújítások tervezői művezetését, termék kiválasztásban és beszerzésben való részvételt és természetesen lakberendezői tanácsadást.

web: www.designdock.hu
mail:
mobil: 70/274-3188

 
 

Vinkovics Zsuzsa, enteriőr tervező

 

Emlékszem, kislánykoromban valahogy a kezembe került egy vastag - talán német nyelvű - lakberendezési katalógus. Teljesen elbűvölt! Hónapokig lapozgattam, betéve tudtam az összes dizájn kiegészítőket. Esténként pedig arról ábrándoztam, hogyan alakítanám át a szobámat a kedvenc dekorációs kellékeimmel, a magazinból kivágott képekből pedig kollázsokat állítottam össze....

Mindenféle irányzatban szeretek elmélyedni, és azt az ügyfelek ízlésére, valamint a funkcionalitásra lefordítani. Hol a letisztultságnak van helye, hol a giccsnek. Ennek mértékét és súlyát szeretem és tudom pontosan meghatározni, a megrendelők személyiségéhez, igényeihez kötni.
Mostanra, számos tapasztalattal bíró, stílusomat jól meghatározható, de az ügyfelek elvárásaihoz maximálisan alkalmazkodó tervezővé váltam.


web: www.vzsenterior.hu

mail:

mobil: 30/996-8096

 

 

   

 

  

KALMÁR ANDREA, lakberendező

10 éve dolgozom lakberendezőként, lakások, családi házak, üzletek, irodák, éttermek, gyógyszertárak, bankok belső terének tervezését vállalom a lakberendezési tanácsadástól a kiviteli tervek megvalósításáig. Szerencsés esetben a tervezési fázistól együtt gondolkodhatom az építész tervezővel és a Megrendelővel, de gyakoribb, hogy már az építkezés folyamán kérnek fel együttműködésre.
A tervezés a villany-és vízszerelési csatlakozások tervének elkészítésével kezdődik, folytatódik a gipszkarton álmennyezetek és térelemek tervezésével, a burkolat-kiosztási tervek elkészítésével. Feladatom a beépített és mobil bútorok gyártási tervének elkészítése, a függönyözési javaslat, a színhangulat megtervezése, mindez természetesen a Megrendelővel folyamatosan egyeztetve, és általa jóváhagyva.
Megbízható kivitelezőkkel dolgozom együtt, akiknek a munkáját végigkísérem gyártási és helyszíni művezetéssel. Úgy gondolom, hogy az építkezés során segítségére vagyok a Megrendelőnek azzal, hogy a legjobb kivitelezőket ajánlom, beszerzem az alvállalkozói árajánlatokat, időben összehangolom a kivitelezők munkáját, helybe viszem a katalógusokat, anyagmintákat, időt, energiát és nem utolsósorban pénzt takarítok meg ezzel az építtetőnek.
Átgondolt tervezéssel elkerülhetők a költséges tévedések és egységes stílusú terek alakulnak ki. Meggyőződésem, hogy az előnytelen alaprajzok, vagy a kicsi, és az alaktalan terek is berendezhetők praktikusan, mint ahogyan az aránytalanul nagy terek is ötletesen tagolhatóak több funkció elhelyezésével. Nagyon nagy szerepe van a jól megválasztott falszíneknek, textíliáknak, a kövek, téglák adta struktúráknak. Munkáim nagyon eltérő stílusúak, de a határozott meleg színek, a barátságos, családias hangulat mindegyiket védjegyként jellemzi.

Referenciamunkáim közül kiemelném Mosonmagyaróváron a Hársfa Vendéglő , a Lajta Kávézó, az Árkád Kávézó berendezését, a Rajkai Takarékszövetkezet levéli, hegyeshalmi, kapuvári és móvári Mediterrán-beli kirendeltségének belső tervezését. A győri Mercedes Autószalon bútorozásának tervezése és művezetése is feladatom volt. Legszívesebben mégis családoknak dolgozom, otthonokat segítek berendezni.

web: eclectica.uw.hu

mail:

mobil: 30/929-61-32


CSISZÁR RENÁTA  lakberendező

 2000 júniusában váltam papíron is lakberendezővé.  Azóta egy konyhabútorokat gyártó és forgalmazó cégnél dolgozom tervező lakberendezőként.
 2004 tavaszán a német székhelyű Miele  /háztartási gépeket gyártó és forgalmazó cég/  "Konyhatervezési pályázat"-án országos III. helyezést értem el. 
2005 januárjától életemben a bútortervezés mellé előtérbe lépett az igatlanok komplett lakberendezése.
2010 januárjától a LOSZ tagjaként művelem a szakmát.

web: www.csiszarrenata.com
mobil: 30/5860-860

 

 
 Feliratkozás hírlevélre

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lámpabolt hírlevél
Eglolámpák hírlevél


Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Legnépszerűbb termékek
Diana állólámpa Rábalux 4068
Salem asztali lámpa Rábalux 4949
Orchidea csillár Rábalux 8556
Attyka csillár Nowodvorski 3364
Alice állólámpa Nowodvorski 3471
Marvel állólámpa Rábalux 8078
Up 2 állólámpa Eglo 82842
Arno satus lámpa Rábalux 4216
Hallway függeszték Searchlight -5742CC-

Rólunk írták
Maximálisan megbízhatóak, segítőkészek. Köszönjük!
Hírlevél
2015.02.25.

2015.02.25.Cégismertető | Információk | Lámpa | Csillár | Akciós lámpák | Árajánlat | Kapcsolat
oldal tetejére

Winkler Villamosság Kft.
9200 Mosonmagyaróvár, Károly utca 22.
Telefonszám (nem emeltdíjas hívószám): 06-96/577-172 vagy 06-20/467-3665
weboldal tervezés: IRQ