Webáruház és lámpaboltok országszerte.
Minőség és szakértelem - már több, mint 20 éve a világítástechnikában.KEDVENCEK (0)
A kedvencek gyűjtőfunkció használata
Nincs felvéve termék a kedvencek közé.


Cégismertető

Lámpaláz-Csoport: olyan boltok és lakberendezők csoportosulása, mely ezt a keresőt használja és fejleszti kölcsönös előnyök alapján, a magas szinvonalú szakmai munka, Ügyfeleink és önmagunk javára.

Ezt a keresőrendszert saját célra fejlesztettük ki, hogy munkatársaink boltjainkban a széles kínálatot áttekinthetően és gyorsan tudják bemutatni vásárlóinknak.
A kereső
internetre vitelével célunk, hogy vásárlóink otthon kényelmesen és könnyedén tudják kínálatunkat áttekinteni és kiválasztani az őket érdeklő lámpákat.

                               Lámpaláz-Csoport tagjai:


 
          
Winkler Villamosság Kft

9200 Mosonmagyaróvár Károly u. 22.
Nyitva tartás  H-P.: 07-17     Sz.: 07-12
Tel.: 96/577-172
 
1990 óta  villamosanyag kereskedelemmel,1994 óta folyamatosan növekvő mértékben lakásvilágítási termékek forgalmazásával foglalkozunk, a térség meghatározó villamosanyag-kereskedőjeként.
A Lámpaláz-Csoport alapítója.


      Lámpaláz-Lámpaház Kft

9022 Győr Bajcsy-Zsilinszky u. 34.
Nyitva tartás  H-P.: 9:30-18     Sz.: 9:30-13
Tel.: 96/519-655

2006.november 17-óta Győr belvárosi lámpaboltként működik. Lakásvilágítási termékekkel és fényforrások forgalmazásával foglalkozik.
A Lámpaláz-Csoport alapítója és névadója.


 

További átvételi pontjainról bővebb információt itt talál.  

 Fest Krisztina lakberendező


Kerek 10 évig tevékenykedtem az IKEA áruházak csapatában, mely során erőteljesen formálódott lakberendezési ízlésem és végérvényesen elköteleztem magam ezen a pályán.
"Az év háza 1996" Országos Építészeti pályázaton különdíjat nyert sorházi munkám után 2006-ban kitűnő eredménnyel teljesítettem a Junior Art Lakberendező Iskolát, ezt követően üzleteket, üzletbelsőket majd hotelszobák belső világát terveztem.
Lakberendezőként, építész tervezővel, kivitelező csapattal könnyűszerkezetes és hagyományos technológiával épülő házak, tervezése és lakberendezése mellett vállalom fürdőszobák, konyhák egyedi tervezését, világítástervezését, valamint lakás átalakítások, teljes felújítások tervezői művezetését, termék kiválasztásban és beszerzésben való részvételt és természetesen lakberendezői tanácsadást.
Filozófiám:

? Designdock - a megfelelő hely elindulni akár egy hasonló, akár egy teljesen új felé, életre keltve egy ötletet, megvalósítva egy álmot. A megvalósított munkáimból fakadó büszkeség arra sarkal engem, hogy továbbfejlődjek és mindig a legjobbat nyújtsam Megrendelőimnek!?


web: www.designdock.hu
mail:
mobil: 06/702743188

 

 

Vinkovics Zsuzsa enteriőr tervező

 

Emlékszem, kislánykoromban valahogy a kezembe került egy vastag ? talán német nyelvű ? lakberendezési katalógus. Teljesen elbűvölt! Hónapokig lapozgattam, betéve tudtam az összes dizájn kiegészítőket. Esténként pedig arról ábrándoztam, hogyan alakítanám át a szobámat a kedvenc dekorációs kellékeimmel, a magazinból kivágott képekből pedig kollázsokat állítottam össze....

Mindenféle irányzatban szeretek elmélyedni, és azt az ügyfelek ízlésére, valamint a funkcionalitásra lefordítani. Hol a letisztultságnak van helye, hol a giccsnek. Ennek mértékét és súlyát szeretem és tudom pontosan meghatározni, a megrendelők személyiségéhez, igényeihez kötni.
Mostanra, számos tapasztalattal bíró, stílusomat jól meghatározható, de az ügyfelek elvárásaihoz maximálisan alkalmazkodó tervezővé váltam.


 

web: www.vzsenterior.hu

mail:

mobil:+36 30 996 80 96

 

 

  

 

 

  

KALMÁR ANDREA lakberendező

Kérem engedje meg, hogy néhány szóval bemutassam tevékenységemet!

10 éve dolgozom lakberendezőként, lakások, családi házak, üzletek, irodák, éttermek, gyógyszertárak, bankok belső terének tervezését vállalom a lakberendezési tanácsadástól a kiviteli tervek megvalósításáig. Szerencsés esetben a tervezési fázistól együtt gondolkodhatom az építész tervezővel és a Megrendelővel, de gyakoribb, hogy már az építkezés folyamán kérnek fel együttműködésre.
A tervezés a villany-és vízszerelési csatlakozások tervének elkészítésével kezdődik, folytatódik a gipszkarton álmennyezetek és térelemek tervezésével, a burkolat-kiosztási tervek elkészítésével. Feladatom a beépített és mobil bútorok gyártási tervének elkészítése, a függönyözési javaslat, a színhangulat megtervezése, mindez természetesen a Megrendelővel folyamatosan egyeztetve, és általa jóváhagyva.
Megbízható kivitelezőkkel dolgozom együtt, akiknek a munkáját végigkísérem gyártási és helyszíni művezetéssel. Úgy gondolom, hogy az építkezés során segítségére vagyok a Megrendelőnek azzal, hogy a legjobb kivitelezőket ajánlom, beszerzem az alvállalkozói árajánlatokat, időben összehangolom a kivitelezők munkáját, helybe viszem a katalógusokat, anyagmintákat, időt, energiát és nem utolsósorban pénzt takarítok meg ezzel az építtetőnek.
Átgondolt tervezéssel elkerülhetők a költséges tévedések és egységes stílusú terek alakulnak ki. Meggyőződésem, hogy az előnytelen alaprajzok, vagy a kicsi, és az alaktalan terek is berendezhetők praktikusan, mint ahogyan az aránytalanul nagy terek is ötletesen tagolhatóak több funkció elhelyezésével. Nagyon nagy szerepe van a jól megválasztott falszíneknek, textíliáknak, a kövek, téglák adta struktúráknak. Munkáim nagyon eltérő stílusúak, de a határozott meleg színek, a barátságos, családias hangulat mindegyiket védjegyként jellemzi.

Referenciamunkáim közül kiemelném Mosonmagyaróváron a Hársfa Vendéglő , a Lajta Kávézó, az Árkád Kávézó berendezését, a Rajkai Takarékszövetkezet levéli, hegyeshalmi, kapuvári és móvári Mediterrán-beli kirendeltségének belső tervezését. A győri Mercedes Autószalon bútorozásának tervezése és művezetése is feladatom volt. Legszívesebben mégis családoknak dolgozom, otthonokat segítek berendezni.


Elérhetőségeim:
30/929-61-32
http://eclectica.uw.hu
CSISZÁR RENÁTA  lakberendező

 2000 júniusában váltam papíron is lakberendezővé.  Azóta egy konyhabútorokat gyártó és forgalmazó cégnél dolgozom tervező lakberendezőként.
 2004 tavaszán a német székhelyű Miele 
/háztartási gépeket gyártó és forgalmazó cég/  "Konyhatervezési pályázat"-án országos III. helyezést értem el. 
2005 januárjától életemben a bútortervezés mellé előtérbe lépett az igatlanok komplett lakberendezése.
2010 januárjától a LOSZ tagjaként művelem a szakmát.

Kérem látogasson el KÉP-es weboldalamra!

www.csiszarrenata.com


Mobil: +3630/ 5 860 860

 

 
 Feliratkozás hírlevélre

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lámpabolt hírlevél
Eglolámpák hírlevél


Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Legnépszerűbb termékek
Regina falikar Rábalux 8171
Grando falikar Rábalux 6545
Annabella csillár Rábalux 8636
Salem asztali lámpa Rábalux 4950
Diana állólámpa Rábalux 4067
Orchidea csillár Rábalux 8556
Alice állólámpa Nowodvorski 3471
Hallway függeszték Searchlight -5742CC-
Attyka csillár Nowodvorski 3364

Rólunk írták
Maximálisan megbízhatóak, segítőkészek. Köszönjük!
Hírlevél
2015.02.25.

2015.02.25.Cégismertető | Információk | Lámpa | Csillár | Akciós lámpák | Árajánlat | Kapcsolat
oldal tetejére

Winkler Villamosság Kft.
9200 Mosonmagyaróvár, Károly utca 22.
Telefonszám (nem emeltdíjas hívószám): 06-96/577-172 vagy 06-20/467-3665
weboldal tervezés: IRQ